Inspiration

Kunderne udtaler:

Direktør, Cand.psych.aut. Lone Thornberg, Summit Consulting A/S udtaler:
“Vi oplever at The Five Behaviors er en yderst effektiv måde at nå ind til kernen af en ledergruppe. Metoden giver et “short cut”til hurtigere at opnå de nødvendige fælles erkendelser af hhv. styrker, udfordringer og potentielle indsatser i gruppen. The Five Behaviors giver også mulighed for løbende at måle fremdriften i gruppens udvikling, hvilket er en stor styrke for at sikre forankring. Endelig er metoden meget fleksibel og kan tilpasses til de enkelte kunders behov.”

Læs her hvad Lone mener Lencionis Team-teorier kan i forhold til andre team-teorier.

Allan Shapiro, Erhvervspsykolog, Institut for Ledelse og organisation, Forsvarsakademiet udtaler:
“StrongTeams har i samarbejde med Institut for Ledelse og organisation støttet en Chef-gruppe i forsvaret med en Five Behaviors analyse.
Analysen betød, at gruppen hurtigt kom til at drøfte væsentlige forhold vedr. deres indbyrdes opfattelse af gruppens kompetencer. Det er særligt givtigt i kortere udviklingsforløb.
Det er et plus at The Five Behaviors har et tydeligt datagrundlag, og at de afrapporterede visuelle beskrivelser intuitivt fungerer godt. Det er vores overordnede indtryk, at The Five Behaviors kan accelerere dialogen i Chef-grupper om det væsentlige ift. som gruppe, at skabe værdi for organisationen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kirsten fra StrongTeams, der evnede at kommunikere tydeligt og konfrontere gruppen tilpas”.

Toplederens Erfaringer

Brian Petersen er en af erhvervslivets store kapaciteter, og vi er stolte af at kunne bringe et eksklusivt interview, hvor Brian fortæller om sine mange erfaringer som Topleder

For at læse artiklen, klik her

Microsofts erfaringer

Darci Kleindl fra Microsoft Business Solutions ledte efter en bæredygtig løsning til hvordan hun kunne få en succesfuld organisation til at performe optimalt. Læs om hendes valg med processen.

For at læse artiklen, klik her

CPP om MBTI og Five Behaviors

For at læse artiklen, klik her

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ by John Wiley & Sons, Inc. & associated companies