Uddannelseskalender

Uddannelseskalender

Efter endt uddannelse i The Five Behaviors of a Cohesive Team™, får du adgang til “EPIC” – en online platform, der bl.a. giver dig mulighed for selv at sende links til team-deltagere, trække analyserapporter, sætte eget logo på rapporterne etc.

2019 – 2. halvår

2020 – 1. halvår

StrongTeams Licensuddannelse

2 dage kl. 9.00 – 17.00
Undervisning og materialer på dansk eller engelsk

26. – 37. august
2. – 3. oktober
4. – 5. november
9. – 10. december

2. – 3. marts
23. – 24. april
18. – 19. juni

Wiley’s Akkreditering

5 uger online. 5-6 timer pr. uge inkl. 1,5 times obligatorisk “Livesession” pr. uge. Undervisning og materialer på engelsk.

Ring for yderligere information, priser og datoer.

Priser fra kr. 14.900,- pr. deltager.

For yderligere information – kontakt os her

StrongTeams tilbyder også “skræddesyede” Licensuddannelser til den enkelte organisation – så får du en uddannelse der i varighed og indhold matcher jeres erfaringer og behov. Det forudsætter blot at I er minimum 5 personer fra samme organisation.

Vi afholder Licensuddannelser i både København og Århus.

Direktør, Cand.psych.aut. Lone Thornberg, Summit Consulting A/S udtaler:

“Vi oplever at The Five Behaviors er en yderst effektiv måde at nå ind til kernen af en ledergruppe. Metoden giver et “short cut”til hurtigere at opnå de nødvendige fælles erkendelser af hhv. styrker, udfordringer og potentielle indsatser i gruppen. The Five Behaviors giver også mulighed for løbende at måle fremdriften i gruppens udvikling, hvilket er en stor styrke for at sikre forankring. Endelig er metoden meget fleksibel og kan tilpasses til de enkelte kunders behov.”

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ by John Wiley & Sons, Inc. & associated companies